Caldo gallego. Caldo Gallego, a traditional Spanish soup, is full of turnips, turnip greens, white beans, and sausage, making a hearty and warm meal for cold evenings. Caldo Gallego, or white bean soup, hails from Spain's Galicia region, a place where good, hot soup and hearty meals reign supreme. En el vídeo de hoy vamos a preparar un Caldo Gallego, que es un plato que ahora con el frío que hace entra muy bien y está.
Chefs in Galicia usually prepare this soup with many ingredients in multiple pots. But at home, most Gallegos make a straightforward recipe: just one stockpot in which everything is cooked together. Caldo Gallego Estilo Cubano - Galician Soup Cuban Style. You can have Caldo gallego using 8 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of Caldo gallego
- You need 2 manojos of grelos.
- Prepare 1 of costilla salada.
- It's of Los rabitos de cerdos salados.
- Prepare 3 of chorizos.
- Prepare 1 pedazo of unto.
- It's 2 botes of habas cocidas.
- It's of Aceite.
- You need of Patatas.
En este breve y sencillo vídeo podréis ver Cómo hacer un caldo gallego de rechupete. Caldo Gallego - The Traditional Galician White Bean Soup. A hot bowl of Caldo Gallego hearty soup is an ultimate comfort food. See our recipe here so you can make this traditional Galician soup in.
Caldo gallego step by step
- El día anterior poner los rabitos y la costilla a desalar.
- Poner en una pota (olla) los rabitos la costilla y el unto cubrir con agua y dejar una hora y media a cocer.
- Una vez pasado este tiempo añadimos los chorizos picados y los grelos dejamos 15 minutos (vigilar porque los grelos flotan) añadimos las patatas y las habas cuando la patata esté está listo para servir.
- Cuando la patata este quitar unto de la pota (olla).
- Quitar también la costilla y los rabitos yo el unto y los rábitos los quito porque no nos gustan y la costilla la desmeluzo bien y la vuelvo a echar pero a quién le guste también puede desmeluzar los rabitos y echarlos.
- Sal no suele hacer falta ya que al ser la costilla salada y entre el unto y los chorizos ya le da sabor de todas maneras el sal para gustos.
- Una vez hecho todo esto deja reposar 5 minutos y listo para servir.
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Galician Broth or Caldo Gallego is the traditional dish of Galicia, Spain. It is a region of rolling hills with cool, wet weather year-round. Galicia still has many small farms, where family plots of vegetables and. Caldo Gallego recipe: Soup That Warms the Soul. Resultado de búsqueda de caldo gallego.
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